Gelekte afbeelding laat de 5.7 inch Galaxy S7 (Edge?) variant zien met 12.2 MP camera!

Wat is nou een betere manier om het nieuwe jaar binnen de smartphone wereld in te luiden dan met een gloednieuwe afbeelding van de Samsung Galaxy S7?

Als het goed is wordt het nieuwste vlaggenschip van Samsung over een kleine twee maanden officieel bekendgemaakt op een speciaal evenement (20 februari?). Dat betekent dat naarmate het ‘moment supreme’ nadert de geruchten en gelekte afbeeldingen in grotere aantallen hun wegen zullen vinden naar onze voorpagina. Zo ook de onderstaande afbeelding van de 5.7 inch variant van de Galaxy S7 die oorspronkelijk op Reddit opdook.

s7-camera-specs-leak-576x1024 Gelekte afbeelding laat de 5.7 inch Galaxy S7 (Edge?) variant zien met 12.2 MP camera!

De afgelopen weken waren er al tal van geruchten over hoeveel verschillende varianten van de S7 nou daadwerkelijk op de markt zouden komen. Met het lekken van deze afbeelding – ervan uitgaande dat deze legitiem is natuurlijk – lijkt het erop dat we weer simpelweg een 5.1-inch S7 krijgen en een Galaxy S7 Edge die 0.6-inch groter is. Wat ons weer doet geloven dat het toestel op de afbeelding inderdaad de S7 Edge zou kunnen zijn, maar helaas heeft de fotograaf van de afbeelding goed zijn of haar best gedaan om de randjes verborgen te houden…

Wat betreft de overige specs, we zien op het scherm ook dat het toestel een 12.2 MP camera heeft wat waarschijnlijk betekent dat de sensor van de camera een stuk licht-gevoeliger is dan de huidige 16 MP generatie – denk aan Samsung’s eerder genoemde BRITECELL sensor, al gingen we er tot nu toe vanuit dat deze een hogere resolutie zal hebben. Hoewel de hoeveelheid details die je in een foto ziet wanneer je inzoomt wat minder zal zijn krijg je er wel relatief betere kwaliteit (lees: meer kleuren, betere foto’s in een donkere omgeving) foto’s voor terug. Aan de voorzijde zit een 5 MP camera, maar dit zou nog zomaar een 8 MP sensor kunnen worden aangezien dit ook het geval was bij een eerder prototype van de Galaxy S6.

Los van de grootte en het aantal megapixels van de camera zijn de andere specs, zoals de Snapdragon 820, 4 GB RAM en het Quad HD display eigenlijk precies wat we de afgelopen weken al voorbij hebben zien komen aan geruchten en ‘gelekte specs’. Naarmate de officiële onthulling van de S7 nadert zullen we de komende dagen ongetwijfeld meer van dit soort ‘nieuwtjes’ zien 😉

(bron, via)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee