En daar is de Stagefright fix voor de Galaxy Young 2

Je kunt een hoop vinden van Samsung’s updatebeleid, maar één ding is duidelijk: ook de minder dure smartphones krijgen een update om het Stagefright lek te dichten. Vandaag komt de Galaxy Young 2 aan de beurt.

samsung-galaxy-young-2-stagefright-update En daar is de Stagefright fix voor de Galaxy Young 2

Eerder deze week kreeg de Galaxy Ace 4 al de Stagefright update, en nu volgt dus de Galaxy Young 2. Het toestel krijgt in Nederland firmwareversie XXU0AOL2 van december, die het toestel weer up-to-date brengt op beveiligingsgebied. Het Android besturingssysteem zelf blijft – zoals verwacht – bij versienummer 4.4.2.

Je kunt jouw Galaxy Young 2 updaten via het toestel zelf, door de melding af te wachten of handmatig via het Toestel-info scherm in de Instellingen. Heb jij jouw Young 2 al van deze update voorzien? Deel dan hieronder jouw ervaringen!

Galaxy deal tips

Praat mee