Voorlopig toch maar twee Galaxy S7 varianten (geen Galaxy S7 Edge Plus)

Alles wees er de laatste tijd al op, en nu lijkt ook de bekende telefoonroddelaar Evan Blass op eerdere uitspraken terug te komen: er komt geen XL Galaxy S7 Edge Plus. De platte Galaxy S7 en ‘normale’ Galaxy S7 Edge volstaan voorlopig.

samsung-galaxy-s7-edge-logo Voorlopig toch maar twee Galaxy S7 varianten (geen Galaxy S7 Edge Plus)

Evan Blass spreekt eerder gedane uitspraken 0ver drie Galaxy S7 varianten vandaag dus weer tegen. Hij laat weten dat er volgens zijn informatie slechts twee S7 versies in de pijpleiding zitten. Op zich komt dit in feite aardig overeen met verschillende recente berichten. Waar de gewone S7 en S7 Edge inmiddels her en der zijn opgedoken, was van de S7 Edge Plus tot nu toe geen spoor te bekennen.

Dit wil uiteraard niet zeggen dat er nooit een S7 Edge Plus zal uitkomen. Mogelijk zal deze, net als de Galaxy S6 Edge Plus pas na de zomer gelanceerd worden. Tot die tijd biedt de Plus-loze S7 Edge mogelijk soelaas, met een scherm waarvan herhaaldelijk bevestigd lijkt dat deze een 5,5 inch diagonaal zal hebben. De S7 zonder edge scherm heeft waarschijnlijk een 5,1 inch display.

De onthulling van de S7 en S7 Edge wordt op 21 februari verwacht. Volgens sommige geruchten zullen de toestellen vervolgens op 11 maart in de winkels liggen. Of deze datum klopt, valt nog te bezien. Maar als het niet precies op die dag is, dan wel op een ander dag in dezelfde maand, dus heel lang wachten is niet meer nodig.

Voor nu kun je je inschrijven voor onze Galaxy S7 notificate. Je krijgt dan een berichtje zodra één of meerdere varianten van het toestel verkrijgbaar zijn in Nederland:

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

    • Michel zegt

      Huh? Omdat er geen toestelvariant komt met een 0,2 inch groter scherm ga je een ander toestel checken dat ook geen 0,2 inch groter scherm heeft? 😉

Praat mee