Stagefright updates Samsung Galaxy K Zoom, Galaxy S4 Zoom

Nadat Samsung de afgelopen weken al heel veel Galaxy smartphones voorzag van een beveiligingsupdate, komen vandaag de cameratelefoons aan de beurt: de Galaxy K Zoom, en de Galaxy S4 Zoom, om precies te zijn.

samsung-galaxy-k-zoom-zwart-1 Stagefright updates Samsung Galaxy K Zoom, Galaxy S4 Zoom

De Galaxy K Zoom SM-C115 krijgt vanaf vandaag een update naar firmwareversie XXU1BPA1, met alle benodigde patches om het Stagefright lek te dichten, én het toestel op veiligheidsgebied helemaal bij de tijd te brengen. Een nieuwe versie van het Android besturingssysteem zit er niet in – deze blijft bij versienummer 4.4.2.

Ook de Galaxy S4 Zoom krijgt een vergelijkbare update. Firmwareversie XXUBPA1 wordt uitgerold voor zowel de 3G versie van het toestel – SM-C101 – als de 4G variant – SM-C105. Ook hier is en blijft Android bij versie 4.4.2, terwijl de beveiliging wel wordt bijgewerkt.

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Piet zegt

  Hallo, ik bezit een samsung galaxy K. sinds januari 2015. Het toestel maakt altijd nog fantastische foto’s.
  Wat de laatste tijd regelmatig gebeurt. deze week dagelijks, dat de lens spontaan uit het toestel komt, echter een zwart beeld. Als je de camera inschakeld gaat de lens in uit in uit in uit in, tot dat je de app uitschakeld. Er komt echter geen beeld op het scherm. en de camera instellingen werken maar beperkt.
  Het gebeurt bijvoorbeeld ook ’s nacht dat de lens er plotseling uit komt en de display aangaat.
  Telefoon opnieuw opstarten is de enige remedie om het geheel weer gangbaar te krijgen.
  Heeft iemand ook deze ervaring en/of een remedie voor dit probleem?

  Gr Piet

Praat mee