Foto’s display en front-camera Galaxy S7 mogelijk gelekt

GSMarena heeft vandaag een paar foto’s weten te bemachtigen van wat naar verluid het beeldscherm en de front-camera van de gloednieuwe Galaxy S7 zouden moeten zijn.

Nou is het niet ongebruikelijk dat er steeds meer ‘gelekte’ afbeeldingen boven water komen hoe dichter we bij de release datum van een nieuwe vlaggenschip komen, maar zoals wij weten kun je dit soort nieuws het beste met een korreltje zout nemen.

galaxy-s7-leaked-1-720x375 Foto's display en front-camera Galaxy S7 mogelijk gelektgalaxy-s7-leaked-2-720x530 Foto's display en front-camera Galaxy S7 mogelijk gelekt

Op een van de foto’s zien we een reeks aan camera modules die volgens het label zijn bedoeld voor modelnummer SM-G930F (lees: Galaxy S7). De camera module lijkt qua ontwerp bijna identiek te zijn aan die van de Galaxy S6 met als enige verschil dat de aansluiting niet meer precies in het midden zit maar iets aan de linkerkant.

Op de tweede foto zouden we het beeldscherm van de Galaxy S7 moeten zien in haar volle glorie, aldus de bron van GSMarena. Daarbij wordt wel vermeldt dat het hier waarschijnlijk om een ‘test-model’ bedoeld voor ontwikkelaars om nieuwe apps op het scherm te testen zonder meteen het complete ontwerp in bezit te hebben voordat het toestel officieel wordt onthuld.

Naar alle waarschijnlijkheid zal Samsung de Galaxy S7 officieel pas op 21 februari onthullen en ligt het nieuwe vlaggenschip met een beetje geluk ergens begin maart in ieder geval in de Amerikaanse winkels.

(via, bron)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee