Android 6.0 Marshmallow opnieuw op Galaxy S5 opgedoken

In Frankrijk is een vroegtijdige update naar Android 6.0 Marshmallow uitgerold naar één Galaxy S5. Dit, terwijl de update voor dat toestel voorlopig nog niet officieel beschikbaar is.

samsung-galaxy-s5-android-6-marshmallow-preview-update Android 6.0 Marshmallow opnieuw op Galaxy S5 opgedoken

Eind vorig jaar was er al een Galaxy S5 te zien waarop om onduidelijke reden een update naar Android 6.0 Marshmallow was gearriveerd. En nu gebeurt hetzelfde opnieuw: een Franse gebruiker kreeg de update met firmwareversie XXU1CPA5 binnen, met aan boord Android 6.0.1.

De datum van de beveiligingspatch is januari 2016 – vergelijkbaar met die van de meest recente testversie van Marshmallow op de Galaxy S6. Vermoedelijk is de firmware voor de Galaxy S5 een vergelijkbare testversie.

De officiële, voor iedereen toegankelijke Android 6.0.1 update voor de Galaxy S5 wordt pas later dit kwartaal op het toestel verwacht, nadat eerst de toestellen in de Galaxy S6 serie aan de beurt kwamen. Voor meer informatie kun je altijd ons Samsung Galaxy Marshmallow update overzicht checken.

(bron, dank Henk!)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee