Afbeeldingen Samsung Galaxy J1 (2016) duiken op

Gisteren nog ontdekten wij dat Samsung werkt aan een Galaxy J5 (2016), maar zijn kleinere broertje is al veel verder in het ontwikkelingsproces, getuigde de persafbeeldingen die nu opduiken van de 2016 editie van de Galaxy J1.

samsung-galaxy-j1-2016-wit Afbeeldingen Samsung Galaxy J1 (2016) duiken op

Via de bekende insider Evan Blass duiken een drietal afbeeldingen op, die afkomstig zijn uit Samsung’s PR keuken. Te zien is de Galaxy J1 (2016), in drie verschillende kleurtjes: zwart, wit en goud. Het toestel deelt een aantal designelementen met de eerder gelanceerde Galaxy J3, die in China momenteel al te koop is met een vergelijkbare, deels zwarte voorkant.

Van de Galaxy J1 (2016) weten we uit andere bronnen dat deze uitgerust is met een 4,5 inch scherm met 480 bij 800 pixels. De low end maar zuinige Exynos 3457 quad core processor doet het rekenwerk, bijgestaan door 1 GB werkgeheugen – en dat alles binnen Android 5.1.1 Lollipop.

Het feit dat de vernieuwde Galaxy J1 nu in dergelijk vol ornaat opduikt, kan in feite maar één ding betekenen: een onthulling loert op korte termijn. Daarmee is natuurlijk niet gezegd dat het toestel ook in Nederland verkocht zal worden. De eerste J1 kwam hier wel in de winkels, maar het gonst van de geruchten dat Samsung in Nederland geen goedkope – of tenminste: goedkoper dan de huidige Galaxy J5 – smartphones meer gaat verkopen. Als dit klopt, is de kans gering dat we de Galaxy J1 (2016) ooit in ons land zullen aantreffen. Maar de plaatjes, ja, die hebben we alvast.

(via)

Beste Galaxy J1 deals per provider

Praat mee