‘Accuduur Samsung Galaxy S7 breekt records’

De aankomende Samsung Galaxy S7 zou een accuduur hebben die records breekt, aldus de Russische insider Eldar Murtazin.

samsung-galaxy-s71 'Accuduur Samsung Galaxy S7 breekt records'

Murtazin, die wel vaker toegang heeft tot nog niet onthulde telefoons – of informatie erover – laat via Twitter weten dat de Galaxy S7 maarliefst ruim 17 uur video kan afspelen. Met het beeldscherm op de maximale helderheid. De Galaxy S6 houdt het zo’n 12 uur vol met de schermhelderheid op halve kracht.

Als dit klopt, dat zou de Galaxy S7 een batterij hebben – en de benodige optimalisatie – die records kan gaan verbreken. Hoewel een eerst-zien-dan-geloven houding altijd op zijn plaats is, staat het vast dat Samsung dit jaar serieuze pogingen doet om de accuduur van haar toestellen flink te verbeteren. Dit concludeerden wij recent al in onze Galaxy A5 (2016) review.

Over ruim drie weken zal Samsung de Galaxy S7 onthullen, tijdens een evenement aan de vooravond van het Mobile World Congress in Barcelona. Half maart ligt het toestel – Galaxy S7 Edge variant incluis – vermoedelijk dan ook echt in de winkels.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

Praat mee