Schermafbeeldingen tonen Android 6.0 Marshmallow op Samsung Galaxy S6

Helemaal uit China komen schermafbeeldingen overgewaaid, die Android 6.0 Marshmallow tonen op de Samsung Galaxy S6.

samsung-galaxy-s6-android-6-marshmallow-touchwiz-4 Schermafbeeldingen tonen Android 6.0 Marshmallow op Samsung Galaxy S6

Op de afbeeldingen zien we – naar verluid – TouchWiz op een Galaxy S6 met Android Marshmallow, waarbij vooral opvalt dat alles er nog net een stukje ‘platter’ uitziet. Het notificatiescherm krijgt een flink lichtere achtergrondkleur.

samsung-galaxy-s6-android-6-marshmallow-touchwiz-3 Schermafbeeldingen tonen Android 6.0 Marshmallow op Samsung Galaxy S6

Het interessantst is misschien nog wel de vernieuwde camera app, waarin te zien is dat de Pro stand nu ook op de Galaxy S6 de mogelijkheid biedt handmatig de sluitertijd in te stellen. De ISO waarde kan lager, op 50, worden gezet. Deze opties zijn op dit moment alleen toegankelijk op de Galaxy S6 Edge Plus.

samsung-galaxy-s6-android-6-marshmallow-touchwiz-2 Schermafbeeldingen tonen Android 6.0 Marshmallow op Samsung Galaxy S6

Hoewel de veranderingen niet zo groot zijn als – bijvoorbeeld – de update naar Android Lollipop op menig Galaxy telefoon eerder dit jaar, brengt de Marshmallow update straks wel degelijk een herkenbaar laagje naar de TouchWiz interface van de Galaxy S6. Wanneer de update precies wordt uitgerold is op dit moment – op wat uiterst dubieuze geruchten na – niet bekend.

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee