Releasedatum Samsung Galaxy S7 en S7 Edge semi-bevestigd door T-Mobile in Polen

Samsung’s Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge komen halverwege het eerste kwartaal van 2016, zo lijkt een uitgelekte presentatie te bevestigen.

samsung-galaxy-s6-release-datum-polen Releasedatum Samsung Galaxy S7 en S7 Edge semi-bevestigd door T-Mobile in Polen

Uit Polen komt een uitgelekte slide van een presentatie van T-Mobile, waarop het ruwe releaseschema te zien is van een aantal belangrijke smartphonebouwers, waaronder Samsung. Daarop is te zien dat de Zuid-Koreanen in het eerste kwartaal van volgend jaar vier nieuwe Galaxy telefoons uit zullen brengen – althans, via T-Mobile, aldaar.

De eerste twee verschijnen, aldus de getoonde tijdlijn, vroeg in het kwartaal. Zoals we weten, zijn dit de nieuwe Galaxy A3 (2016) en Galaxy A5 (2016), die vanaf begin januari al te koop zijn. Rest de vraag welke twee toestellen tegen het einde van dat kwartaal hun opwachting zullen maken, met als vermoedelijke antwoord: de Galaxy S7 en de S7 Edge. Dit alles is niet zo verrassend, maar er is uiteindelijk een verschil tussen het gemiddelde gerucht, en een bron als T-Mobile.

Uiteraard is Polen geen Nederland, maar de laatste jaren zit er maar weinig verschil in de releasedata van topmodel Galaxy telefoons in verschillende Europese landen, waardoor we voor nu uit kunnen gaan van een release van beide S7 modellen tegen het einde van het eerste kwartaal – pakweg maart, dus.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee