Samsung Galaxy S5 Mini krijgt complete Stagefright fix

De unbranded Samsung Galaxy S5 Mini krijgt vandaag een nieuwe update, die het toestel volledig beschermd tegen het Stagefright lek.

samsung-galaxy-s5-mini Samsung Galaxy S5 Mini krijgt complete Stagefright fix

Iets meer dan twee maanden geleden arriveerde op de Nederlandse Galaxy S5 Mini al een update die het Stagefright probleem deels opving. Met de update van vandaag komt firmwareversie XXU1AOI1 naar het toestel, die de kwetsbaarheid helemaal dicht.

En voor de duidelijkheid: ook deze update laat het Android besturingssysteem op versie 4.4.2 staan. Hoewel de update naar Android Lollipop elders ter wereld al wel uitgerold is, is hij onderweg naar Nederland voorlopig ergens blijven steken in de pijpleiding. Of en wanneer deze dan wel komt, is ook bij ons op dit moment niet bekend.

Beste Galaxy S5 Mini deals per provider

Reacties

  1. Rick zegt

    vooralsnog niet ontvangen op mijn T-Mobile S5 mini, vind het trouwens wel een erg slechte zaak dat hij nog steeds draait op kitkat………

Praat mee