Omdat het kan: Samsung Galaxy S3 met Android 6.0 Marshmallow (CyanogenMod)

De echte doe-het-zelvert kan zijn of haar Samsung Galaxy S3 nu voorzien van de eerste CyanogenMod 13 ROM met Android 6.0 Marshmallow aan boord.

samsung-galaxy-s3-android-6-marshmallow-cyanogen-mod-13 Omdat het kan: Samsung Galaxy S3 met Android 6.0 Marshmallow (CyanogenMod)

De Galaxy S3 is nog steeds een erg veel gebruikte smartphone, ondanks het feit dat het toestel alweer 3,5 jaar geleden op de markt kwam. Het is alweer even geleden dat het toestel via officiële weg nog een firmware update kreeg.

Onofficieel gaat de ontwikkeling natuurlijk wel verder, getuige de komst van de eerste CyanogenMod ROM build voor het toestel, gebaseerd op Android Marshmallow. Het gaat hier om een zogeheten nightly, dus nog lang niet alles werkt helemaal perfect, maar veel belangrijke features – camera incluis – doen het al wel.

Zoals gezegd: je moet een beetje weetje hoe alles werkt, als je erover denkt om jouw Galaxy S3 te voorzien van Android 6.0. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Cyanogen HIER, maar vergeet niet dat alleen jijzelf verantwoordelijk bent voor wat je met jouw telefoon uitspookt!

(video)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee