Januari opnieuw genoemd als datum verkoopstart Europese Samsung Galaxy Note 5

Wederom duikt het gerucht op dat de Samsung Galaxy Note 5 vanaf januari in Europa te koop zal zijn – dit keer uit Engelse hoek.

galaxy-note-5-achter-wit Januari opnieuw genoemd als datum verkoopstart Europese Samsung Galaxy Note 5

Een week of zes geleden kwam uit Roemenië het nieuws dat Samsung van plan zou zijn de Galaxy Note 5 daar vanaf januari 2016 op de markt te brengen in Europa. En nu laten anonieme Engelse bronnen weten dat dit inderdaad het geval is.

Toen Samsung eind augustus de Galaxy Note 5 officieel onthulde werd direct duidelijk dat er toen geen plannen waren voor een Europese release. In plaats daarvan kwam hier de Galaxy S6 Edge Plus in de schappen te liggen.

Echter, bijna net zo snel werd duidelijk dat een Europese release absoluut niet uitgesloten kon worden, en vrij recent nog viel in Samsung’s financiële verslag te lezen dat de Zuid-Koreanen een uitbreiding van het aantal markten plannen waar de Galaxy Note 5 verkrijgbaar is.

Een release in januari is qua timing opvallend, omdat deze ná de feestdagen valt – je zou zeggen dat een fabrikant graag een graantje meepikt van deze periode. Aan de andere kant: op niet-verifieerbare geruchten na zijn er verder nog geen concrete aanwijzingen dat Samsung inderdaad een spoedige lancering van de Galaxy Note 5 voorbereidt. Maar zodra deze er zijn – en als het toestel inderdaad in januari komt laten de eerste concrete hints niet lang meer op zich wachten  – lees je het natuurlijk hier op GalaxyClub.nl 😉 .

Wil je een bericht ontvangen zodra de Galaxy Note 5 officieel verkrijgbaar is in Nederland? Schrijf je dan nu in voor onze email notificatie service:

(via)

Reacties

 1. bobo zegt

  Nou samsung, mocht dit gerucht kloppen zul je hard falen.. dankzij jullie heeft de meeste mensen de edge plus moeten aanschaffen.. note zal dus niet verkopen. Dit Heb je allemaal aan jezelf te danken. Ik heb van note 1 2 3 4 een sprong moeten maken naar edge plus. Nou edge bevalt me totaal niet. Ikzou graag willen omruilen als het kon

   • bobo zegt

    Mijn abonnement was al in maart afgelopen. Heb bewust een half jaar gewacht op de note 5. Maar wat doet ss.. die brengen note niet uit. Dus ja had geen ander keus

 2. JongHoop zegt

  Er is nog hoop jongens. Circa 5 maanden al met de hoop dat note 5 in Europa komt, aan het wachten. De Edge+ is een mislukte mutant en ik moet er al helemaal niet aan denken om een al te kleine galaxy s-serie te gebruiken. Kortom Note-series zijn lekker groot, snel en een leuke pennetje die je zo nu en dan gebruikt. Ik zal je niet verraden mijn Note vriend, ik ga niet overstappen!

Praat mee