Game tip: Game Tuner app nu ook compatible met Galaxy Note 4 / Edge, Tab S2

De toffe Game Tuner app  van Samsung is nu ook compatible met de Galaxy Note 4Note Edge, en de Galaxy Tab S2.

samsung-galaxy-note-4-edge-game-tuner-app-tip-compatible Game tip: Game Tuner app nu ook compatible met Galaxy Note 4 / Edge, Tab S2

Toen Samsung Game Tuner twee maanden geleden lanceerde, deed deze het slechts op toestellen in de Galaxy S6 serie. Inmiddels breidt de compatibiliteit zich langzaam maar zeker uit, en kun je ‘m ook gebruiken op toestellen als de Galaxy Note 4 en Note Edge, en op de Tab S2.

Met Game Tuner kun je schermresolutie en framerate per spel aanpassen, bijvoorbeeld om de spelervaring aan je eigen smaak aan te passen – of om het energieverbruik tijdens het gamen te beperken. Tevens kun je een game dwingen de hoge schermresolutie van de Note 4 en Edge te gebruiken, ook al doet deze dat uit zichzelf niet.

samsung-galaxy-note-4-game-tuner-app-tip Game tip: Game Tuner app nu ook compatible met Galaxy Note 4 / Edge, Tab S2

Om Game Tuner te gebruiken dien je ook Samsung’s GameService app te installeren via de Galaxy Apps winkel. Hier zal jouw toestel vanzelf om vragen tijdens installatie van Game Tuner, die je HIER gratis in de Play Store vindt.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

 1. Richard zegt

  Ik wil die gametuner helemaal niet en weiger m elke keer.
  Maar na 10 min staat hij weer in beeld.

  STOP AUB MET DEZE AGRESSIEVE AANSMEERAKTIE!!!!

  ‘T VOEGT NIKS TOE EN IK ERGER ME ER ROT AAN.

  Hoe kan ik dit stoppen please.

Praat mee