Samsung Galaxy A9 te zien in eerste hands on video

Samsung is in China druk doende haar nieuwe Galaxy A9 phablet te lanceren, zo lijkt het tenminste. Naast alle al langer bekende specificaties van het toestel zien we nu ook een heuse hands on video opduiken.

samsung-galaxy-a9-video-foto1 Samsung Galaxy A9 te zien in eerste hands on video

Links de Galaxy A7 (2016), rechts de nog wat grotere Galaxy A9

Nadat eerder vandaag Samsung China’s Weibo account al druk in de weer was met het promoten van de Galaxy A9, zien we het toestel nu in een Chinese video de hoofdrol spelen naast de 2016 versie van de Galaxy A7.

Behalve de enigszins anders uitziende TouchWiz interface – thema of vernieuwing, dát is de vraag – komen we niet zoveel nieuws van de Galaxy A9 te weten. Het is een flinke zes inch smartphone met een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels. De Snapdragon 620 processor komt met ondersteuning van 3 GB RAM uit huize Qualcomm, en de camera’s hebben een resolutie van 13 en 8 megapixels. Het interessantst is vermoedelijk de accu, met een niet onaardige capaciteit van maarliefst 4000 mAh. Mocht de video het hieronder niet doen, vind je ‘m ook HIER.

Galaxy A9 in Nederland?

Of de Galaxy A9 ook naar Europa en Nederland komt is op dit moment nog alles behalve duidelijk. De onlangs gelanceerde Galaxy A3 (2016) en Galaxy A5 (2016) zijn vanaf begin 2016 in Nederland te kopen, de vernieuwde Galaxy A7 komt hier voorlopig nog niet in de winkels. Of de A9 de plaats van deze laatste in de A serie zal innemen valt nog te bezien. Hopelijk komen we meer te weten zodra Samsung de Galaxy A9 echt definitief lanceert.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee