Handleiding Samsung Galaxy A3 (2016) nu online (EN, DU)

De pas onthulde Samsung Galaxy A3 (2016) en Galaxy A5 (2016) zijn  begin januari verkrijgbaar. Wie nu al rond wil neuzen tussen alle kleine details van de eerste, kan terecht in de kersverse handleiding van het toestel.

samsung-galaxy-a3-2016-handleiding-en Handleiding Samsung Galaxy A3 (2016) nu online (EN, DU)

In Samsung’s eigen supportdatabase is met wat zoekwerk nu dus al de gebruikershandleiding te vinden van de Galaxy A3 (2016) – althans, in het Engels (PDF) en Duits (PDF). Een Nederlandse versie verwachten we ieder moment, was op het moment van schrijven echter nog niet beschikbaar.

De handleiding geeft geen grote verrassingen prijs, maar bevestigt in ieder geval dat de Galaxy A3 (2016) een FM radio heeft, evenals een camera met een Pro modus – handmatige witbalans, ISO en belichting – en een niet-real-time-HDR stand. Tevens kreeg het toestel in tegenstelling tot zijn voorganger de nieuwe Emergency mode – op de Nederlandse S6 tot nu toe bekend als de Alarmstand.

En last but not least zien we het vermoeden definitief bevestigd dat de Galaxy A3 (2016) – waarschijnlijk evenals zijn grotere broer, de Galaxy A5 (2016) – géén notificatie LED meekreeg. Die ontbrak ook al op de eerste generatie A toestellen.

Beste Galaxy A3 (2016) aanbiedingen per provider

Praat mee