Samsung Galaxy S6 Edge Plus duikt op in rosegoud

In China duikt een nieuwe, rosegouden versie van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus, als aanvulling op het bestaande kleuraanbod.

samsung-galaxy-s6-edge-rose-goud-1024x896 Samsung Galaxy S6 Edge Plus duikt op in rosegoud

De Galaxy S6 Edge Plus was tot nu toe verkrijgbaar als zwart-, zilver-, en goudkleurige variant, en beginnend in China komt daar nu dus de rosegouden toestelversie bij. Zo zet Samsung een lange traditie – zie ook toen, toen, toen, toen, en toen, en toen, en natuurlijk toen – voort, van het later op de markt brengen van roze(achtige) varianten van populaire Galaxy telefoons.

Daarmee is nog niet gezegd dat deze rosegouden S6 Edge Plus ook in Nederland te koop zal zijn. In het verleden bereikten sommige roze Galaxys wel, en andere niet de Nederlandse schappen. Of het toestel dit keer ook hier uitgebracht zal worden zal de komende weken, of maanden, blijken. Zodra hij hier gesignaleerd wordt, laten we je het uiteraard weten.

Overigens is ook de kleinere ‘Plus-loze’ Galaxy S6 Edge gespot in een vergelijkbaar roze jasje, maar van een officiële release van dat toestel ontbreekt vooralsnog ieder ander spoor.

samsung-galaxy-s6-edge-roze Samsung Galaxy S6 Edge Plus duikt op in rosegoud

(via)

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Praat mee