Krijgt de Galaxy S7 dan inderdaad een iris-scanner? [gerucht]

Nog voordat de Galaxy S5 in April van 2014 het daglicht zag vlogen de iris-scanner geruchten ons al om de oren en dat was bij de Galaxy S6 en nu dus ook bij de Galaxy S7 niet anders. Volgens een Poolse Android nieuwssite zou Samsung er dan eindelijk voor kiezen om in de Galaxy S7 een iris-scanner in te bouwen – in feite wat we recent ook al konden lezen uit een andere hoek.

samsung-galaxy-s71 Krijgt de Galaxy S7 dan inderdaad een iris-scanner? [gerucht]

Details over hoe de iris-scanner eventueel zou worden geïntegreerd ontbreken helaas (verassing…) nog maar er wordt wel over een mogelijk verhoogd prijskaartje gepraat. Afgelopen maand werd er her en der nog gepraat over het prijskaartje van de toekomstige S7 en hoe deze een stuk lager zou liggen dan die van de S6 en S6 Edge.

Mocht Samsung nou echt een iris-scanner inbouwen in de S7 dan zou het prijskaartje niet lager maar waarschijnlijk juist een stuk hoger liggen dan die van het huidige vlaggenschip.

Gezien het feit dat het iris-scanner gerucht al sinds het Galaxy S5 tijdperk uit de geruchtenmolen komt rollen nemen we het ook deze keer met een grote korrel zout. Er zijn vrijwel geen indicaties vanuit Samsung dat deze de afgelopen tijd bezig is geweest met het ontwikkelen van mobiele iris-scanners en het gerucht komt – net zoals de afgelopen keren – nogal uit de lucht vallen.

Dus zoals altijd nog eventjes wachten tot de MWC 2016 😉

(via)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee