Dit is een realistisch Samsung Galaxy S7 concept

Conceptontwerpen van nog niet onthulde smartphones zijn vaak erg tof – en bijna net zo vaak niet bijster realistisch. Het onderstaande Samsung Galaxy S7 conceptontwerp is dat wel.

samsung-galaxy-s7-concept-1-1024x574 Dit is een realistisch Samsung Galaxy S7 concept

Eerder al kwamen te weten dat de Galaxy S7 uiterlijk niet zoveel af zal gaan wijken van de Galaxy S6. Deze laatste stond dan ook model voor dit conceptontwerp van de hand van Jermaine Smit.

De Galaxy S7 zoals hier getoond is dus een verfijne versie van de S6, waarbij met name de smalle randen – bezels – langs het beeldscherm voor enig onderscheid zorgen. De in de onderstaande video opgesomde specificaties zijn gebaseerd op allerlei geruchten die de laatste tijd de ronde deden over de Galaxy S7, maar niet per se allemaal even accuraat.

De camera aan de achterzijde zal op de Galaxy S7 overigens vermoedelijk niet uitsteken, doordat Samsung een nieuwe, compactere camerasensor gaat gebruiken. Dat neemt niet weg dat we ons goed kunnen indenken dat de uiteindelijk S7 niet veel zal afwijken van het hier getoonde. Uiteraard geldt dit niet voor de Galaxy S7 Edge, die met twee edge schermranden het toestel nog wat smaller kan maken.

Extra afbeeldingen vindt je bij de mannen van Sammobile.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee