Update Samsung Galaxy J5 voegt nieuwe beveiligingsinformatie toe, fixt Stagefright

Het was alweer even geleden dat een beveiligingsupdate de Samsung Galaxy J5 bereikte. Een nieuwe update die deze dagen uitrolt brengt belangrijke verbeteringen naar het toestel.

samsung-galaxy-j5-beveiligingsupdate-december-stagefright Update Samsung Galaxy J5 voegt nieuwe beveiligingsinformatie toe, fixt Stagefright

Enige tijd terug al kreeg de Galaxy J5 een update die een deel van het Stagefright lek aanpakte. De rest van het Stagefright probleem wordt nu met de nieuwe update – firmwareversie XXU1AOL1 – voorgoed gefixt. Het Android besturingssysteem blijft voor nu nog bij versienummer 5.1.1.

Daarnaast krijgt de Galaxy J5, net als zijn high end broertjes, een nieuwe vermelding in het Toestel-info scherm, waar te zien is wat de laatste beveiligingspatch is die geïnstalleerd werd – in dit geval is dat de patch van december dit jaar.

Al met al gaat de Galaxy J5 goed mee in Samsung’s nieuwe updatebeleid, waarbij veiligheidsproblemen op regelmatige basis zullen worden aangepakt, inclusief het inzichtelijker maken van de stand van zaken rondom deze fixes.

Heb jij deze update al op jouw Galaxy J5 geïnstalleerd? Ben jij, naast de genoemde puntjes, nog meer veranderingen tegengekomen?

 

Beste Galaxy J5 aanbiedingen per provider

Praat mee