128 GB Special Winter Edition van de Galaxy Note 5 te koop in Korea

Nog even en het is kerstmis, maar Samsung heeft nu al een leuk cadeautje in petto voor haar trouwe klanten in Zuid-Korea. Op de Koreaanse website van Sammy is namelijk een gloednieuwe Special Winter Edition van de Galaxy Note 5 opgedoken met een interne opslag van 128 GB!

note-5-647x540 128 GB Special Winter Edition van de Galaxy Note 5 te koop in Korea

Begin dit jaar koos Samsung ervoor om afscheid te nemen van micro SD sloten in haar toestellen, en met de komst van de Galaxy Note 5 en de S6 Edge (Plus) waren ook de 128 GB varianten verleden tijd.

Daar komt nu dus – voor een klein publiek – eindelijk verandering in met de intrede van deze Special Winter Edition van de Note 5. Het toestel zal voor 999.900 Won (ongeveer 850 Dollar) over de Koreaanse toonbanken gaan is beschikbaar in de kleuren Gold Platinum en Silver Titanium.

Naast de Special Winter Edition heeft Samsung nog meer cadeautjes in petto voor de feestdagen. Zo krijgen nieuwe eigenaren van een Note 5 in Korea een gratis wireless charger bij hun toestel en iedereen die besluit een S6 (Edge) aan te schaffen mag zich meteen de gelukkige eigenaar/eigenares noemen van een Gear VR headset.

De kans dat we in Europa ook een 128 GB variant van de Note 5 te zien krijgen is (heel?) klein, maar misschien laat deze zet wel zien dat Samsung in ieder geval iets doet voor de consumenten die aan een 64 Gb variant toch net niet genoeg hebben. Wie weet mogen we bij de volgende generatie alsnog de micro SD slot verwelkomen?

(via)

Reacties

  1. Jan-Ernst zegt

    Ha, dus wel een nieuwe versie van de Note 5, nl. 128GB versie in Korea, terwijl een europese versie nog niet is uitgebracht. Ik zeg: Goed bezig Samsung!

Praat mee