Samsung Galaxy S7 met Exynos soc behaalt monsterscore in benchmark

Uit de woelige wateren van China’s internet borrelt een benchmarkscore op van een Galaxy S7 met Samsung’s eigen Exynos processor. Mits echt, is het behaalde resultaat veelbelovend.

samsung-galaxy-s7-exynos-8-octa-antutu Samsung Galaxy S7 met Exynos soc behaalt monsterscore in benchmark

Dit jaar wekte de Galaxy S6 al indruk door met zijn Exynos 7 Octa processor in de AnTuTu benchmark scores te behalen tegen de 70.000 punten. Inmiddels hebben zich ook andere spelers in dit domein gemeld, maar de grens van 100.000 punten bleef tot nu toe intact.

Tot nu toe, inderdaad, want de bovenstaande schermafbeelding echt is – let wel: áls – dan gaat een Chinese versie van de Galaxy S7 met modelcode SM-G9300 hier overheen: 103692 punten laten zien dat de nieuwe Exynos 8 Octa processor van de Zuid-Koreanen ook in 2016 zijn mannetje zal kunnen staan.

Overigens schijnt het zo te zien dat Samsung de Galaxy S7 met Exynos processor ook hier op de Europese markt al brengen. Een toestelvariant met Snapdragon 820 chip van Qualcomm verschijnt onder andere in de Amerikaanse schappen.

(via 1, 2)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee