‘Samsung Galaxy S7 krijgt slot voor microSD kaart’

Één van de kritiekpunten van Samsung’s huidige Galaxy S6 generatie is het gebrek aan microSD slot. Opnieuw duikt het gerucht op dat de opslagcapaciteit van de Galaxy S7 wel voor middel van SD kaartje te vergroten zal zijn.

goedkoopste-samsung-galaxy-s6-edge-plus-los-met-abonnement1 'Samsung Galaxy S7 krijgt slot voor microSD kaart'

Enige tijd geleden al konden we lezen dat Samsung er in geslaagd zou zijn een microSD slot te ontwikkelen die door één deur kan met het UFS 2.0 geheugen dat de Zuid-Koreanen gebruiken in de huidige Galaxy S6, en straks in de Galaxy S7. Vergelijkbare geluiden komen nu overwaaien uit Italië.

Naar verluid zal Samsung – vergelijkbaar met 2015 – tegelijkertijd een Galaxy S7 en een Galaxy S7 Edge op de markt brengen, met een iets gegroeide schermdiagonaal van 5,2 inch. En inderdaad, in deze toestellen zou een heus microSD slot ervoor zorgen dat de opslagcapaciteit naar behoefte uitgebreid kan worden door de gebruik(st)er.

Voor nu is en blijft dit alles natuurlijk een niet-verifieerbaar gerucht, dus trek je conclusies voorzichtig en doorspekt met korrels zout.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

  1. bobo zegt

    Wat mij betreft mogen ze de edge plus ook meteen uitbrengen.. zijn we iig af van dat gedoe wel of geen note. Nou samsung volgend jaar wil ik gwn de note 6 in me handen hebben en geen edge plus

Praat mee