Samsung Galaxy A7 (2016) heeft flinke batterij

Van de Samsung Galaxy A7 (2016) – zeg maar, de vernieuwde Galaxy A7 die begin 2016 wordt verwacht – weten we in feite al bijna alles. En nu ook dat het toestel over een fikse accu beschikt met een capaciteit van 3300 mAh.

samsung-galaxy-a7-2016-accu-batterij-capaciteit Samsung Galaxy A7 (2016) heeft flinke batterij

In documenten vrijgegeven door de Amerikaanse FCC is niet alleen te zien dat de Galaxy A7 (2016) inmiddels gecertificeerd is aldaar, maar ook de capaciteit van de batterij een respectabele 3300 mAh bedraagt.

Hiermee heeft de vernieuwde versie van de Galaxy A7 – onlangs al op foto’s te zien – een veel grotere accu dan zijn voorganger, die het doet met een 2600 mAh exemplaar. Een paar dagen terug al zagen we dat de nieuwe Galaxy A5 (2016) een 2900 mAh batterij heeft meegekregen.

Wat ons betreft begint de 2016 versie van Samsung’s Galaxy A serie steeds interessanter te worden. De toestellen krijgen een premium design vergelijkbaar met die van de Galaxy S6, een vingerscanner, én zoals nu dus bekend is een flink verhoogde accucapaciteit.

De officiële lancering van de nieuwe Galaxy A modellen laat vermoedelijk niet lang meer op zich wachten. Te koop zijn de toestellen dan begin volgend jaar.

Galaxy deal tips

Praat mee