Update brengt volledige Stagefright fix naar unbranded Samsung Galaxy A5

Een nieuwe firmware update voor de Samsung Galaxy A5 dicht alle kwetsbaarheden van het Stagefright lek op dat toestel.

samsung-galaxy-a5-xxu1bjo6-stagefrigh-fix-patch-volledig Update brengt volledige Stagefright fix naar unbranded Samsung Galaxy A5

Het was alweer even geleden dat een update het Stagefright lek ten dele fixte op de Galaxy A5. Ten dele, inderdaad, want nieuw onderzoek bracht meer zwakke plekken aan het licht. Deze worden nu ook gepatched.

Een update die momenteel uitgerold wordt voor Nederlandse unbranded Galaxy A5 – dus een toestel dat niet direct bij een provider gekocht is – breng firmwareversie XXU1BOJ6 met zich mee. De telefoon blijft hier bij Android versie 5.0.2, maar wel worden alle recente beveiligingspatches toegepast die het toestel nu dus volledig beschermen tegen het Stagefright exploit.

Wanneer er updates volgen voor de branded Galaxy A5 versies van T-Mobile en Vodafone is op dit moment nog niet bekend.

Beste Galaxy A5 deals per provider

Praat mee