Release Samsung Galaxy A3 (2016) en Galaxy A5 (2016) weer een stapje dichterbij

De laatste tijd komen we stukje bij beetje steeds meer te weten over de Samsung Galaxy A5 (2016) en Galaxy A3 (2016) – oftewel: de vernieuwde versies van de Galaxy A5 en A3. Na keuring bij de FCC zijn de toestellen weer een stapje dichterbij de markt.

samsung-galaxy-a5-2016-a3-fcc Release Samsung Galaxy A3 (2016) en Galaxy A5 (2016) weer een stapje dichterbij

De Amerikaanse FCC is een verplichte tussenstop voor iedere telefoon waarvan de maker graag wil dat deze ook in de VS gebruikt kan worden. En zo zien we één voor één de Europese versie van de Galaxy A3 (2016) en de Chinese variant van de Galaxy A5 (2016) hun opwachting maken bij de keuringsinstantie.

Van deze laatste komen en passant dan ook te weten dat deze over een flinke accucapaciteit beschikt van 2900 mAh, wat een enorme toename is ten opzichte van de batterij van de huidige A5 die het met een 2300 mAh exemplaar moet doen.

Eerder al zagen we op verschillende foto’s dat de 2016 generatie van de Galaxy A serie over een met de Galaxy S6 vergelijkbare bouwkwaliteit beschikt, naast hele aardige technische specificatiesén een vingerscanner.

Wanneer Samsung de nieuwe toestellen wil lanceren is op dit moment niet bekend, maar allerlei tekenen wijzen erop dat het niet al te lang meer zal duren voor ze aan de wereld getoond zullen worden.

(via)

Beste Galaxy A5 (2016) aanbiedingen per provider

Praat mee