Samsung Engeland: ‘neen, geen Lollipop voor de Galaxy TabPRO 8.4’

Hoewel de Galaxy TabPRO 12.2 de update naar Android Lollipop al achter de kiezen heeft, laat Samsung’s Engelse klantenservice weten dat zijn kleinere broer met 8,4 inch scherm deze stap niet zal maken.

samsung-galaxy-tabpro-8-4-android-lollipop-update Samsung Engeland: 'neen, geen Lollipop voor de Galaxy TabPRO 8.4'

Samsung’s Engelse tak doet zo af en toe saillante uitspraken via Twitter. En ook nu wordt dat medium gebruikt om een onverwachte mededeling te doen: de Galaxy TabPRO 8.4 zou niet meer in aanmerking komen voor de langverwachte update naar Android 5.0 of 5.1, bijgenaamd Lollipop.

Het is natuurlijk zo dat deze update voor die tablet inderdaad al erg lang op zich laat wachten. Zijn grote, 12,2 inch broer kreeg de update enige tijd geleden al, tenslotte. Aan de andere kant: dit soort getwitterde uitspraken zijn niet altijd even  betrouwbaar, zo leert ons het verleden.

En dus nemen het nieuws maar even aan voor wat het is: een onwelkome hint dat de TabPRO 8.4 misschien wel geen update krijgt, maar eentje die met een korreltje zout genomen dient te worden.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Kees zegt

  Hiermee zegt Samsung in feite: wil je een duurzame tablet met gegarandeerd 4 jaar updates koop dan een ipad en kies je een tablet die volgend jaar al niet meer ondersteund wordt neem dan een Samsung.
  Als je dit met elkaar vergelijkt dan is de nieuwe Tab S2 dus veel te duur.

  Ik denk dat mijn Tab Pro 10.1 dus ook nooit het lollipop licht zal zien.
  Voor mij dus een reden om weer terug te gaan naar een ipad.

 2. Kees zegt

  Zojuist op Android Planet gelezen dat Samsung Benelux bevestigd heeft dat ook de Pro 10.1 nooit meer een update krijgt.
  Fijn dus voor alle bezitters.,
  Voor mij heeft Samsung helemaal afgedaan,, ik zal aan dit merk geen cent meer uit geven

Praat mee