‘Ontwikkeling software Samsung Galaxy S7 gestart’

Niet alleen is Samsung druk bezig met de ontwikkeling van de hardware van haar toptelefoons voor 2016, de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge – ook aan de software wordt inmiddels druk gewerkt.

goedkoopste-samsung-galaxy-s6-edge-plus-los-met-abonnement1 'Ontwikkeling software Samsung Galaxy S7 gestart'De mensen van Sammobile kwamen via insider en/of firmwareserver te weten dat de eerste firmwares voor de Galaxy S7 – modelcode SM-G930F – en S7 Edge – SM-G935F – inmiddels in ontwikkeling zijn. Op zich is dit niet erg verrassend, natuurlijk. Wel veelzeggend is, dat dit ongeveer een maand eerder is dan vorig jaar bij de Galaxy S6 het geval was.

Al met al lijkt deze ontwikkeling dus eerdere berichten te ondersteunen dat Samsung de Galaxy S7 wat eerder dan we gewend zijn kan gaan lanceren. In 2015 werd de S6 op één maart onthuld, gevolgd door een release begin april. Nu liggen de Zuid-Koreanen netjes op koers voor een onthulling eind januari of begin februari, met een release in – bijvoorbeeld – maart.

Wil jij een berichtje ontvangen zodra de Galaxy S7 in Nederland verkrijgbaar is? Schrijf je dan in voor onze emailnotificatie:

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee