Nieuwe consumentenversie Samsung Gear VR (o.a. voor de Galaxy S6 Edge+) komt eraan

Hoewel wij hier nog even op de nieuwe consumentenversie van de Samsung Gear VR moeten wachten, kan hij in de VS vanaf nu al besteld worden.

samsung-gear-vr-s6-edge-plus Nieuwe consumentenversie Samsung Gear VR (o.a. voor de Galaxy S6 Edge+) komt eraan

Tegelijk met de onthulling van de Galaxy S6 Edge+ beloofde Samsung een nieuwe versie van de Gear VR, die niet alleen met dat toestel werkt, maar ook nog een stukje goedkoper is. Als je aan de andere kant van de Atlantische Oceaan woont kun je deze nu al bestellen.

In tegenstelling tot eerdere uitvoeringen van de Gear VR is de nieuwe variant te gebruiken met álle Galaxy S6 modellen – zowel de 5,1 inch S6 en S6 Edge, én de 5,7 inch S6 Edge+ worden ondersteund. Hij is ook compatible met de Galaxy Note 5, maar daar hebben we hier in Europa zoals bekend nog niet zoveel aan.

De vernieuwde Gear VR zal later deze maand ook hier te koop zijn. De adviesprijs bedraagt € 99,99 – een stuk goedkoper dan de eerder uitgebracht ‘innovator editions‘ van de VR bril die Samsung samen met Oculus ontwikkelde.

(via)

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Praat mee