Eerste foto’s van de Samsung Galaxy J3 opgedoken

Grote ontbrekende in Samsung’s J serie smartphones is de Galaxy J3. Maar niet voor lang. Uit China komen de eerste foto’s van het toestel overgewaaid.

samsung-galaxy-j3-foto-1 Eerste foto's van de Samsung Galaxy J3 opgedoken

 

Zoals vaker, is het ook dit keer de Chinese keuringsinstantie TENAA die als eerste de foto’s van de Galaxy J3 publiceert – althans, van de Chinese versie van het toestel met modelcode SM-J3109.

Wat we zien is een telefoon die sterk lijkt op de in Nederland verkrijgbare Galaxy J5: een betaalbare kunststof telefoon met een dijk van een accuduur. Sterker nog: de verschillen tussen de toestellen moet je met een loep zoeken, getuige de eerder opgedoken specificaties van de Galaxy J3.

samsung-galaxy-j3-foto-2 Eerste foto's van de Samsung Galaxy J3 opgedoken

De J3 heeft ook een 5 inch Amoled beeldscherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, maar het werkgeheugen is met zijn 1 GB iets bescheidener, en resolutie van de camera aan de achterzijde is lager: 8 megapixel. Eveneens afwezig: de flitser aan de voorzijde van het toestel, die wel op de Galaxy J5 te vinden is.

Gezien deze overeenkomsten is het maar de vraag of Samsung de Galaxy J3 naar Europa gaat brengen, waar de Galaxy J5 het goed doet is het betaalbare prijssegment. Tenslotte kwam ook de grotere Galaxy J7 nooit naar deze kant van de wereld.

Beste Galaxy J3 (2016) deals per provider

Praat mee