App Tip: nieuwe ‘Family Square’ foto app voor de Galaxy View (werkt samen met de S6, S6 Edge, S6 Edge+ en Note 5)

De Galaxy View is de nieuwste – en ook meteen de grootste – tablet die Samsung onlangs heeft uitgerbracht. De Koreanen promoten het gigantische 18.4-inch toestel als een soort van all-rounder voor het hele gezin in plaats van een conventionele mobiele tablet. En juist om dat all-round aspect meer kracht bij te zetten is er, naast de custom-made CNN app, dit weekend weer een nieuwe app verschenen, speciaal voor de Galaxy View. Let op: deze app is dus bedoeld voor de Galaxy View, die nog niet in Nederland te koop is. Maar áls jij er straks eentje aan gaat schaffen, weet je bij deze alvast wat te installeren 😉 .

samsung-galaxy-view-family-square-app-tip-telefoons App Tip: nieuwe 'Family Square' foto app voor de Galaxy View (werkt samen met de S6, S6 Edge, S6 Edge+ en Note 5)

Het gaat om de Family Square app, een unieke foto applicatie waarmee je met verschillende gebruikers tegelijk een gezamenlijk album kunt maken. In plaats van zomaar foto’s van Facebook of Instagram accounts te delen zorgt Familiy Square voor een directe verbinding met een andere toestel die dan meteen een set foto’s naar de Galaxy View kan sturen om zo in no-time een gezamenlijk foto album op te stellen.

Androidpolice heeft kunnen bevestigen dat de app ‘exclusief’ voor de Galaxy View is gelanceerd, maar dat hij samenwerkt met de Samsung vlaggenschepen van dit jaar (lees: Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+ en de Note 5). Het lijkt erop alsof oudere Galaxy toestellen en niet-Samsung smartphones (in ieder geval de Nexus en Xperia reeks) vooralsnog de app niet kunnen/mogen installeren.

Wellicht dat Samsung later besluit om de app ook voor andere toestellen beschikbaar te maken, maar vooralsnog mogen alleen de geluksvogels met een ‘moderne’ Galaxy gebruik maken van de unieke Galaxy View apps 😉

Galaxy deal tips

Praat mee