Stagefright update bereikt unbranded & T-Mobile branded Galaxy S6, Galaxy S6 Edge (update 27 okt: Vodafone)

Ook deze week begint Samsung met een nieuwe Stagefright dichtende update. Vandaag aan de beurt: de unbranded Galaxy S6 Edge en T-Mobile’s branded Galaxy S6Update: de hieronder genoemde update is inmiddels ook beschikbaar op de unbranded Galaxy S6, én op T-Mobile S6 Edge. Update 27 oktober: ook Vodafone’s S6 en S6 Edge krijgen vanaf nu de update.

samsung-galaxy-s6-edge-unbranded-tmobile-stagefright-update Stagefright update bereikt unbranded & T-Mobile branded Galaxy S6, Galaxy S6 Edge (update 27 okt: Vodafone)

De update voor de unbranded – een niet bij een provider gekocht toestel – Galaxy S6 (Edge) is ruim 78 MB groot en brengt firmwareversie XXU3COI9 met zich mee. Dit is de allernieuwste firmwareversie die op dit moment voor de toestellen in omloop is, hoewel het Android systeem zelf bij versie 5.1.1 blijft.

Ditzelfde geldt voor firmwareversie XXU3QOIT die vanaf vandaag uitgerold wordt op T-Mobile’s Galaxy S6 – en wat in de basis dezelfde firmware is. Beide firmwareversies hebben als build datum 25 september, en beide pakken alle tot nu toe bekende zwakke plekken behorend bij het Stagefright lek in het Android besturingssysteem aan.

Update 27 oktober: ook Vodafone’s S6 en S6 Edge krijgen vandaag een firmware update. Versie XXU3QOJH is een nog wat nieuwere versie dan de hierboven genoemde firmwares – maar in principe doet hij hetzelfde: het Stagefright lek dichten.

Beste Galaxy S6 Edge deals

Per provider

Los toestel

Reacties

Praat mee