‘Samsung Gear S2 verkoopt twee keer zo goed als voorganger’

Samsung’s nieuwe, ronde Gear S2 smartwatch verkoopt in Zuid-Korea tot nu toe ongeveer twee keer zo goed als zijn voorganger, de Gear S.

samsung-gear-s2-en-s2-classic-officieel 'Samsung Gear S2 verkoopt twee keer zo goed als voorganger'

In Nederland moeten nog ruim een week wachten op de officiële release van de Gear S2, maar in veel andere landen wordt het horloge – evenals zijn iets duurdere broer Gear S2 Classic – sinds enige weken al verkocht. In Samsung’s thuisland verloopt deze verkoop een stuk vlotter dan die van zijn voorganger.

Dat, althans, beweren market watchers in Zuid-Korea, die laten weten dat de Gear S2 ongeveer twee keer zo succesvol is als de eerste Gear S. Concreet zou dat aldaar neerkomen op zo’n 2000 exemplaren per dag.

Inschattingen van het succes van de Gear S2 en S2 Classic elders ter wereld zijn er nog niet. Daarop moeten we vermoedelijk nog enige tijd wachten, tot de verkoop op alle markten – Nederland incluis – van start is gegaan.

In Nederland zijn beide Gear S2 nu al te bestellen via Samsung zelf (HIER), Coolblue (HIER) of Bol.com (HIER). Levering start op 30 oktober.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee