Release Samsung Gear S2 loopt vertraging op

De release van de Samsung Gear S2 en Gear S2 Classic in Nederland lijkt enige dagen vertraagd ze zijn – nu zullen beide smartwatches geleverd worden vanaf de laatste dagen van deze maand.

samsung-gear-s2-classic-releasedatum-nederland-later Release Samsung Gear S2 loopt vertraging op

Een paar weken geleden meldden wij dat de releasedatum van de Gear S2 in Nederland op 26 oktober zou zijn – Samsung zelf wilde ze zelfs iets vroeger gaan leveren. Inmiddels is duidelijk dat beide Gear S2 modellen nog wat later verkrijgbaar zullen zijn.

In Samsung’s eigen shop wordt inmiddels vermeld dat bestelde horloges vanaf 30 oktober bezorgd zullen worden – Coolblue doet dit een dagje later, vanaf 31 oktober.

De prijzen van zowel de Gear S2 als van de Gear S2 Classic blijven – na een eerdere correctie – ongewijzigd: voor respectievelijk € 349,- en € 379,- kun je ze nu al voorbestellen. Update: behalve bij Samsung zelf is de prijs van de Classic inmiddels weer terug bij € 399,- (dank, PatjessPlace!)

(Dank, Scoop!)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Patjess Place zegt

  Net gezien bij coolblue en Bol.com, Samsung Gear S2 Classic, 399€, prijs is alweer aangepast want ze hebben in deze winkels ook aan 379€ gestaan!!!

  • Scoop zegt

   Klopt, ik had hem bij Coolblue besteld vor 399,- toen later is de prijs gezakt, en heb ik het geld terug gekregen. Nu is de prijs weer terug bij Coolblue en hoef ik niet bij te betalen! Wat een service!!

   Volgens mij kan je hem wel bij samsung zelf voor een lagere prijs kopen.

Praat mee