Samsung Galaxy View in volle glorie te zien

De officiele onthulling van de Samsung Galaxy View tablet met XL formaat scherm kan niet lang meer op zich laten wachte, getuige het opduiken van een uitgebreide collectie beeldmateriaal.

samsung-galaxy-view-1 Samsung Galaxy View in volle glorie te zien

Wie anders dan de mannen van Sammobile wisten de hand te leggen op – vermoedelijk – één of andere promotievideo/app/etc. voor de nog niet gelanceerde Galaxy View. Samsung’s nieuwe 18,4 inch tablet valt niet alleen op door zijn afmetingen, maar ook door de áfwezigheid van een vertrouwd Galaxy-kenmerk: de Home knop.

De nieuwe tablet is  natuurlijk niet het toonbeeld van draagbaarheid, maar door de in de standaard ingebakken handgreep kun je de Galaxy View in ieder geval eenvoudig van de tafel naar de keuken meenemen – bijvoorbeeld.

Uit de promotionele afbeeldingen van de Galaxy View wordt al snel duidelijk dat Samsung ‘m gemaakt heeft voor vooral één ding: content consumeren. Het apparaat is niet gemaakt om in portretmodus gebruikt te worden, en er wordt vastgehouden aan een 16:9 beeldverhouding – een stuk fijner voor het kijken van films dan de 4:3 schermen die tegenwoordig in bijvoorbeeld de Galaxy Tab S2 te vinden zijn.

De Galaxy View is uitgerust met een respectabele processor – dezelfde als in de Galaxy S6 – maar het scherm heeft een relatief bescheiden 1080p full HD resolutie. Een camera aan de voorzijde maakt ‘m ook geschikt voor het betere videochat-werk.

Zoals hierboven al gezegd: het opduiken van dit materiaal wijst erop dat de officiële onthulling van de Galaxy View nabij is – mogelijk al in de komende dagen plaats kan vinden, hoewel dit natuurlijk nooit zeker is. Details over prijzen en verkrijgbaarheid zullen dan bekend worden.

Galaxy deal tips

Praat mee