Samsung Galaxy Grand On te zien op foto’s

De Samsung Galaxy Grand On is via een Chinese keuringsinstantie in volle glorie te zien op. Ook worden de technische specificaties nog eens op een rijtje gezet.

samsung-galaxy-grand-on-foto Samsung Galaxy Grand On te zien op foto's

De Chinese instantie TENAA – verantwoordelijk voor de keuring van allerlei electronica voor de markt aldaar – heeft informatie over de Galaxy Grand On gepubliceerd op haar website. Op de foto’s zien we een smartphone die het beste te omschrijven is als een kunststof versie van de Galaxy A5.

De Galaxy Grand On heeft een TFT scherm met een diagonaal van 5,1 inch, en een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Verder vinden we aan boord 1 GB RAM, 8 GB opslag en een microSD slot, terwijl Android 5.1.1 de softwarekant van het verhaal vertelt. De Grand On meet 142 bij 72 millimeter, is met 8,5 millimeter niet dik, maar ook alles behalve slank te noemen.

samsung-galaxy-grand-on-foto-2 Samsung Galaxy Grand On te zien op foto's

Vorige week kwamen te weten dat Samsung’s Galaxy Mega On – vermoedelijk evenals de Galaxy Grand On – een recente, maar enigszins uitgeklede variant van de TouchWiz interface meekrijgen. Wel beschikt het toestel over een FM radio, voor iedereen die gewoon via de ether wat te luisteren wil hebben.

Het is op dit moment alles behalve duidelijk of de Galaxy Grand On – of de Mega On – ook naar Europa of Nederland komen.

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee