Opvouwbare ‘Project Valley’ telefoon Samsung heeft 5,1 inch scherm, komt in beperkt aantal landen

Samsung zal haar opvouwbare smarphone – bijnaam Project Valley – in een beperkt aantal landen op de markt brengen. Het toestel wordt nu al getest in India, en heeft een schermdiagonaal van 5,1 inch.

samsung-project-valley-patent-1 Opvouwbare 'Project Valley' telefoon Samsung heeft 5,1 inch scherm, komt in beperkt aantal landen

Opvouwbare dual display telefoon zoals getoond door eerder gepubliceerde Samsung patenten

Uit nieuwe informatie van de mannen van Sammobile blijkt dat het toestel hoort bij een modelcode die wij al maanden geleden ontdekten – SM-G929. Dit toestel is de laatste tijd al uitgebreid getest in Samsung’s Indiase R&D faciliteiten, zo blijkt uit data van de importdatabase Zauba.

Ook blijkt uit die database dat het scherm van het toestel – op welke manier dan ook, want hoe dit zit met een opvouwbaar display is lastig te voorspellen – een diagonaal heeft van 5,1 inch, net als de vertrouwde Galaxy S6. De modelcode SM-G929 suggereert uiteraard verwachtschap met dat toestel, en opvallend genoeg niet direct met de aankomende Galaxy S7.

samsung-project-valley-sm-g929f-zauba-gc-1024x278 Opvouwbare 'Project Valley' telefoon Samsung heeft 5,1 inch scherm, komt in beperkt aantal landen

De telefoon zal straks – mogelijk vanaf januari – uitgebracht worden in een beperkt aantal landen, waaronder Engeland, Duitsland, Italië, Zuid-Korea, Scandinavië, Polen, Frankrijk en Ierland. Nederland ontbreekt vooralsnog op het lijstje, dat verder toch vooral bestaat uit Europese landen. De kans is dus aanwezig dat het toestel uiteindelijk ook hier te koop zal zijn – al dan niet in beperkte oplage.

 

Galaxy deal tips

Praat mee