Handleiding Samsung Galaxy Mega On toont recentste TouchWiz, minus thema’s

Één van de curieuze toestellen in Samsung’s pijpleiding is de Galaxy Mega On, die recent met enige regelmaat opdook. Het toestel kan ieder moment onthuld worden, maar mist één van Samsung’s tofste recente features: de optie om thema’s in te stellen in de TouchWiz interface ontbreekt.

samsung-galaxy-mega-on-handleiding-geen-themas Handleiding Samsung Galaxy Mega On toont recentste TouchWiz, minus thema's

Nog geen twee weken geleden zagen we de eerste foto’s van de Mega On – een toestel dat extreem dunne randen langs de rand van het scherm combineert met ernstig middelmatige specificaties. Het low end karakter van de Mega On wordt nu bevestigd door de handleiding van het toestel (PDF).

Daarin zien we weliswaar de allernieuwste versie van Samsung’s TouchWiz interface – met wallpapers en icoontjes van de recente ‘Galaxy S6 Edge+ generatie’ – maar de Thema feature ontbreekt volledig. En dat, terwijl dit juist één van de tofste snufjes is die Samsung dit jaar aan haar toestellen toevoegde om de TouchWiz interface aantrekkelijker te maken.

Andere ‘extraatjes’, zoals de Smart Manager, een FM radio en een verwisselbare accu zijn wel van de partij in de Mega On.

Zoals we in onze review van de Galaxy J5 opmerkten, maakt Samsung soms opvallende keuzes bij het weglaten van features op goedkopere toestellen. Op de Galaxy Mega On is de Thema optie dus het slachtoffer – en vermoedelijk is dit niet anders op de aankomende Galaxy Grand On.

Galaxy deal tips

Praat mee