Gear Manager app staat online in de Play Store – ook voor niet-Samsung toestellen

De Samsung Gear S2 is nog maar net op de markt – waarschijnlijk ook ergens deze maand in Nederland – en de Koreanen hebben nu al besloten om de Gear Manager app voor alle Android toestellen die versie 4.4 (KitKat) of hoger draaien beschikbaar te maken in de Play Store.

Samsung-Gear-Manager-non-Android-Smart-phone-01 Gear Manager app staat online in de Play Store - ook voor niet-Samsung toestellen

Met de Gear Manager app kunnen gelukkige eigenaren van een Samsung Smartwatch allerlei handige snufjes activeren op hun slimme horloge met behulp van hun smartphone. Tot voor kort kon je een Samsung smartwatch zonder problemen met een Samsung smartphone verbinden, maar met andere Android toestellen ging dit een stuk lastiger. Hoogtijd dus voor de Koreanen om hun platform net wat meer richting een open framework te sturen!

De App bied veelal dezelfde functionaliteit voor Galaxy gebruikers als voor andere Android gebruikers met enkele uitzonderingen waarvan de voornaamste Samsung Pay is. Dus iedereen die on-the-go met zijn of haar Gear S2 wil betalen dient ook eigenaar te zijn van een ietwat moderne Galaxy Smartphone.

De app download je simpelweg door op je telefoon naar apps.samsung.com/gear te gaan en naar ‘Other Devices’ te navigeren, de rest spreekt voor zich 😉

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Bart zegt

    De gear 360 manager app stopt na het aanklikken van de gevonden gear 360 camera. Iemand ervaring mee en er een oplossing voor gevonden?

Praat mee