Eerste Stagefright patch voor de Samsung Galaxy S4 Active

Grote updates – bijvoorbeeld voor het Android besturingssysteem – beginnen in de regel altijd eerst bij de nieuwste Galaxy telefoons, om pas later te arriveren op oudere of goedkopere modellen. De huidige golf van veiligheidsupdates houdt zich niet aan die logica, en arriveert vanaf vandaag op de Nederlandse Galaxy S4 Active.

samsung-galaxy-s4-active-android-4-4-kitkat-update-nederland Eerste Stagefright patch voor de Samsung Galaxy S4 Active

Het is alweer even geleden dat de Galaxy S4 Active de update naar Android Lollipop kreeg. De nieuwe, beknopte update die vanaf nu op de Nederlandse toestelversie uitgerold wordt, brengt geen veranderingen in het Android besturingssysteem zelf – maar dicht in ieder geval (een deel van) de Stagefright kwetsbaarheid.

Heb jij een Galaxy S4 Active? Check dan in hoeverre de update jouw toestel bescherm tegen het Stagefright probleem met de vernieuwde Stagefright Detector app (in de Play Store HIER). En laat ons hieronder het resultaat weten!

Overigens verwachten op korte termijn een vergelijkbare veiligheidsupdate voor de gewonde Galaxy S4, en zijn vele varianten.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee