Benchmark bevestigt specificaties Samsung Galaxy View

Het is oktober inmiddels – de maand waarin we meer te weten gaan komen over de aankomende Samsung Galaxy View. Via de database van benchmark GFXBench zien we een aantal specificaties bevestigd.

samsung-galaxy-view-specificaties-gfx-1024x971 Benchmark bevestigt specificaties Samsung Galaxy View

Tijdens haar laatste grote evenement liet Samsung doorschemeren aan de Galaxy View te werken: een grote tablet die ‘een nieuwe dimensie aan entertainment’ moet gaan geven. Waarover we dus meer te weten komen in oktober. Hoewel Samsung waarschijnlijk niet doelde op de database van GFXBench, zien we nu – in oktober – alvast een aantal technische details van de tablet opduiken.

Zo heeft de Galaxy View – a.k.a. SM-T670 – inderdaad een 18,5 – of 18,4 – inch beeldscherm, met een niet zo hoge resolutie van 1920 bij 1080 pixels. De processor-van-dienst is een octacore Exynos 7 Octa, om precies te zijn de Exynos 7850, zoals de ARM Mali T720 GPU verraadt.

Verder zien we onder meer 2 GB werkgeheugen en 32 GB opslagcapaciteit, en een camera aan de voorzijde met een resolutie van 2 megapixels. Al deze kenmerken wijzen erop dat de Galaxy View weliswaar een gróte tablet is, maar geen high end model.

Wanneer Samsung meer van het apparaat wil gaan tonen is verder nog niet bekend, maar over een onthulling ergens in de komende weken hoeft niemand zich te verbazen.

Galaxy deal tips

Praat mee