Amerikaanse T-Mobile bevestigt Android 6.0 Marshmallow update voor een aantal Galaxys

De Amerikaanse tak van provider T-Mobile verraadt alvast een aantal Galaxy telefoons die een update naar Android 6.0 Marshmallow zullen krijgen. Verrassingen bevinden zich echter niet op het lijstje.

samsung-galaxy-android-6-marshmallow-update Amerikaanse T-Mobile bevestigt Android 6.0 Marshmallow update voor een aantal Galaxys

Nu Android 6.0 Marshmallow op de het punt staat de wereld te veroveren, vragen steeds meer Galaxy bezit(st)ers zich af of hun telefoon of tablet óók een shot van Google’s allernieuwste besturingssysteem gaat krijgen. Sommigen zien hun toekomstie update nu alvast bevestigd.

Op de website van T-Mobile US zien we netjes op een rijtje de Galaxy Note 4, Galaxy Note Edge, Galaxy S5, en alle Galaxy S6 modellen, evenals de Galaxy Tab S2. Verrassingsfactor: nul, dus. Natuurlijk zal Android 6.0 ook naar een aantal andere Galaxy toestellen komen, maar het genoemde rijtje bevat alle telefoons die T-Mobile aan de andere kant van de Atlantische Oceaan verkoopt.

Op dit moment bevindt Marshmallow voor de genoemde toestellen zich in de Manufacturer Development fase, oftewel: de fabrikant – Samsung – werkt nog aan de nieuwe software.

Verwacht dus geen Android 6.0 op de korte termijn. Hopelijk krijgen de eerste toestellen hun update nog voor het einde van dit jaar. Houdt een oogje op ons complete overzicht met welke Galaxy de Android Marshmallow update krijgt en wanneer.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Rick zegt

    hoop dat ik op mijn S5 mini op termijn, al zal het ergens volgend jaar zijn, deze update ook mag verwachten.
    heb hem net een maand, bij contract, zou wel erg zijn om meteen met een verouderd model te moeten werken voor nog 23maanden…..

Praat mee