Amerikaanse FCC verraadt nieuwe details Samsung Galaxy View

Nadat we eerder alleen een glimp konden opvangen van de aankomende Samsung Galaxy View, laten documenten van de Amerikaanse FCC wat nieuwe details van deze XL tablet ontglippen.

samsung-galaxy-view-fcc-1024x644 Amerikaanse FCC verraadt nieuwe details Samsung Galaxy View

De achterzijde van de AT&T’s variant van de Galaxy View

Met de Galaxy View lijkt Samsung een nieuwe categorie tablets te willen lanceren: een uit de kluiten gewassen 18,4 inch scherm, gecombineerd met gematigde specificaties, amper sensoren en geen camera aan de achterzijde.

De Galaxy View lijkt dus vooral bedoeld voor de consumptie van onderhoudende video – films, en zulks – wat benadrukt lijkt te worden door de aanwezigheid van flinke stereo speakers aan de achterzijde van het apparaat.

De Galaxy View meet – zo vermeldt de FCC vriendelijkerwijze – 51,3 bij 44,7 centimeter, en valt dus ver buiten de categorie ‘extreem draagbaar’. Eerder al noemde Samsung het apparaat een ‘nieuwe kijkervaring voor een nieuwe generatie’. In ieder geval zal de View de grenzen tussen tablet en smart TV enigszins doen vervagen.

De verwachting is dat de Zuid-Koreanen het apparaat nog deze maand willen onthullen. Of hij ook naar Europa danwel Nederland komt is op dit moment uiteraard nog niet bekend.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee