Vers van de geruchtenmolen: Galaxy S7 krijgt misschien een dual-camera setup

samsung_duo_camera Vers van de geruchtenmolen: Galaxy S7 krijgt misschien een dual-camera setup

Het is de afgelopen dagen wel raak met allerlei geruchten omtrent de Galaxy S7, Zo zou de volgende generatie Galaxy misschien weer een micro SD slot krijgen en toegang hebben tot het razendsnelle UFS 2.0 flashgeheugen.

Aan dit rijtje mogen we vanaf vandaag ook een leuk gerucht over de camera van het toestel toevoegen, of beter gezegd camera’s. 

Sammobile heeft namelijk via een Koreaanse bron vernomen dat de toekomstige S7 een dual-camera krijgt aan de achterkant van het toestel. Op zich is dit geen nieuw concept, zo heeft HTC al met de One M8 een dual-camera setup uitgerold maar zonder bizar veel succes. Wellicht denkt Samsung nu wel de juiste formule te hebben gevonden en durven ook de Koreanen de gok te wagen om te stunten met de camera setup van het toekomstige vlaggenschip.

Bedenk wel dat Samsung nog maar net de Note 5 en Edge 6 Plus heeft onthuld en dat het dus nog heel vroeg is voor legitieme geruchten omtrent de S7. Het is dan ook niet gek dat er in het rapport niet bijster veel anders wordt genoemd dan alleen een ‘dual-camera setup’ voor het toekomstige toestel.

Het eerste waar wij dan aan denken is een of andere functie om 3D foto’s / video’s mee te maken, maar een aantal jaren terug bleek een huwelijk tussen 3D technologie en smartphones (lees: HTC Evo 3D)  niet zo goed uit te pakken.

Heb jij andere ideeen over wat hier achter zou kunnen schuilen? Laat het ons weten in de comments!

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee