Samsung’s S Health App nu ook beschikbaar voor andere Android toestellen

S-Health Samsung's S Health App nu ook beschikbaar voor andere Android toestellen

Samsung heeft (eindelijk?) haar S Health beschikbaar gemaakt voor andere Android smartphones via de Google Play Store. De health tracking app – die vooralsnog alleen beschikbaar was voor de nieuwere Galaxy toestellen – houdt je dagelijkse activiteiten in de gaten door gebruik te maken van de sensoren van je toestel  en/of Galaxy Gear.

Deze zet heeft ongetwijfeld iets met de release van de Samsung Gear S2 die ook als eerste uit de familie compatible is met niet Samsung smartphones. De update voor de S Health app zorgt er tevens voor dat alle Galaxy toestellen na de S3 nu gebruik kunnen maken van de app. Voor zowel de oudere Galaxy toestellen als andere Android smartphones dien je minimaal op Android 4.4 te zitten om gebruik te kunnen maken van S Health. Nieuwsgierig naar de de app? Download via de Google Play knop hieronder:

en_generic_rgb_wo_60 Samsung's S Health App nu ook beschikbaar voor andere Android toestellen

Galaxy deal tips

Praat mee