Samsung lanceert vernieuwde en goedkopere Gear VR (o.a. voor Galaxy S6 Edge Plus)

Bijna een jaar na de introductie van de allereerste Innovator Edition van de Gear VR voor de Galaxy Note 4 en Note Edge, lanceren Samsung en Oculus de eerste echte consumentenversie van hun virtual reality headset. Deze is nu ook geschikt voor de nieuwe Galaxy S6 Edge Plus.

samsung-gear-vr-galaxy-s6-edge-plus-consumenten-versie Samsung lanceert vernieuwde en goedkopere Gear VR (o.a. voor Galaxy S6 Edge Plus)

De vernieuwde Gear VR die Samsung en Oculus nu introduceren is volgens beide bedrijven in feite de eerste echte consumentenversie van de virtual reality ‘bril’.

Dit betekent voornamelijk dat hij ruim twintig procent lichter is, én comfortabeler te dragen is, dan de eerste versies van de Gear VR. Tevens krijgt de nieuwe variant een vriendelijker prijskaartje van € 99,99.

De vernieuwde Gear VR is compatible met Samsung’s complete S6 serie: de Galaxy S6, de S6 Edge en dus ook de grotere Galaxy S6 Edge Plus. En met de Galaxy Note 5, maar daar hebben we hier voorlopig maar weinig aan.

De consumenten-Gear-VR zal in de loop van november in de Nederlandse winkel belanden.

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Praat mee