Nederlandse (en Europese?) releasedatum Samsung Gear S2: 25 oktober (nu al te bestellen)

Tot nu toe was bekend dat Samsung’s nieuwe Gear S2 en Gear S2 Classic smartwatches in oktober in de winkel zullen belanden. Via een Nederlandse retailer lijkt de precieze datum nu bekend: 25 oktober is de releasedag. Update: de releasedatum is inmiddels een paar dagen opgeschoven.

samsung-gear-s2-releasedatum-nederland-europa-1024x422 Nederlandse (en Europese?) releasedatum Samsung Gear S2: 25 oktober (nu al te bestellen)

Via het Nederlandse Coolblue wordt duidelijk dat de Gear S2 en Gear S2 Classic op de releasedag 25 oktober bij klanten thuis kan worden bezorgd. En gezien Samsung’s gewoonte belangrijke producten tegelijkertijd in meerdere landen uit te brengen, is de kans aanwezig dat dit ook de releasedatum is in andere Europese landen.

Via dezelfde winkel zien we overigens de eerder genoemde prijzen bevestigd: de Gear S2 kost bij release € 349,-, de wat sjieker ogende Gear S2 Classic heeft een prijskaartje van € 399,- € 379,-. De aanbiedingen én pre-order mogelijkheden vind je HIER.

De Gear S2 modellen zijn niet alleen compatible met Samsung’s eigen recente smartphones, zoals de Galaxy S6 Edge+ of de andere Galaxy S6 modellen, maar ook met legio andere Android telefoons – en in de toekomst mogelijks zelfs met Apple’s iPhones.

(Dank voor de tip, Scoop!)

Galaxy deal tips

Praat mee