Check de kersverse Samsung Gear S2 tutorial video’s

De nieuwe Samsung Gear S2 en Gear S2 Classic smartphones zijn nu al te bestellen in Nederland, maar het duurt nog even tot ze daadwerkelijk leverbaar zullen zijn. Er is dus tijd genoeg voor wat voorpret, bijvoorbeeld in de vorm van tutorial video’s.

samsung-gear-s2-handleiding-tutorial-videos Check de kersverse Samsung Gear S2 tutorial video's

Met de Gear S2 introduceert Samsung een – voor smartwatches – nieuwe bedieningsmethode. De draaibare ring rond het beeldscherm werkt behoorlijk intuïtief, en in combinatie met het touchscreen en twee knoppen aan de zijkant is alles eenvoudig te bedienen.

Dat neemt niet weg dat de Gear S2 en S2 Classic voor menigeen de eerste smartwatch zal zijn. En dus zijn een paar video’s die het een en ander helder uitleggen natuurlijk welkom. Mits de Engelse taal geen barrière voor je vormt, uiteraard.

Overigens: in sommige video’s wordt gesteld dat de Gear S2 verbonden moet zijn met een compatible Samsung apparaat. Zoals we inmiddels weten werken beide Gear S2 modellen ook prima met een flink aantal andere (Android) smartphones – en niet alleen met Galaxy toestellen.

Hieronder vind je de verschillende tutorial filmpjes, per onderwerp:

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee