Samsung Galaxy View stapje dichterbij officiële onthulling

Toen Samsung haar nieuwe Gear S2 horloges in Berlijn presenteerde, dook aan het einde van het evenement een tot nu toe onbekende Galaxy op: de Galaxy View. Deze is nu een stapje dichter bij het levenslicht, met het verkrijgen van de benodigde Bluetooth certificatie.

samsung-galaxy-view Samsung Galaxy View stapje dichterbij officiële onthulling

De Galaxy View is – zo lijken verschillende puzzelstukjes te willen zeggen – een flinke tablet met een schermdiagonaal van 18,4 inch, en modelcode SM-T670.

Via de website van de Bluetooth Special Interest Group (SIG) komen we te weten dat deze Galaxy View de juiste stempels in haar spreekwoordelijke paspoort heeft ontvangen, opweg naar de officiële onthulling. Volgens Samsung’s eigen uitspraken staat deze in oktober op de agenda.

Concrete zekerheden over de details van de Galaxy View zijn er nog niet zoveel, maar het lijkt erop dat het 18,4 inch scherm een 1080p full HD resolutie heeft, terwijl Samsung’s eigen Exynos 7580 processor de rekenzaken waarneemt. Met 2 GB RAM, 32 GB opslagcapaciteit, een microSD slot én een accu met een capaciteit van 5700 mAh lijkt de Galaxy View een soort toegankelijke entertainmenttablet te worden.

Maar zoals altijd met dit soort verhaaltjes geldt: we weten alles pas definitief zodra Samsung de Galaxy View echt aan de wereld heeft voorgesteld.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee