Samsung Galaxy TabPRO 12.2 begint ook aan Android 5.1 Lollipop update (update: ook in NL)

Steeds meer Samsung Galaxy telefoons en tablets hebben de update naar Android Lollipop inmiddels achter de kiezen. En nu begint ook de Galaxy TabPRO 12.2 aan de sprong.

samsung-galaxy-tabpro-12-2-android-5-1-lollipop-update Samsung Galaxy TabPRO 12.2 begint ook aan Android 5.1 Lollipop update (update: ook in NL)

In Scandinavische landen is vanaf vandaag een update beschikbaar die de Galaxy TabPRO 12.2 direct naar Android 5.1.1 brengt – en dus Android 5.0, net als sommige andere tablets, compleet overslaat.

En net als op andere apparaten brengt Android 5.1.1 de bekende vernieuwingen naar de TabPRO 12.2: een interface die een make over krijgt, nieuwe notificaties, en natuurlijk de nodige optimalisaties achter de schermen.

Als eerste komt de 4G variant van de TabPRO 12.2 aan de beurt. Nederlandse gebruik(st)ers van de WiFi TabPRO 12.2 moeten nog geduld hebben tot de update ook hier beschikbaar is. Voor nu weet je alvast dat de update van start – en dus onderweg – is.

Update: inmiddels is de Android 5.1.1 Lollipop update ook in Nederland beschikbaar voor de Galaxy TabPRO 12.2 met WiFi verbinding. De update brengt firmwareversie XXUBOH4 naar het apparaat.

(via)

 

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Henk Klein zegt

    Waarom is de tabpro 12.2 nergens te koop in Nederland, ik zie hem tenminste nergens aangeboden. Zelf gebruik ik hem al ruim een jaar samen met het Samsung keyboard. Als kennissen hem zien zeggen ze vaak dat is handig dat wil ik ook wel, mijn laptop staat vrijwel ongebruikt op ’t bureau. Zijn er leverproblemen of is er geen vraag meer naar of komt er iets nieuws?
    Ik zie met angst en beven het moment komen dat hij stuk gaat en dan is er geen vervanging (help help)

  2. Henk Klein zegt

    Geldt dit ook voor de notepro 12.2 met de lollipop 5.0.2 software aan boord of is dit alleen voor de kitkat versie, ik krijg hier tenminste tot nog toe geen mogelijkheid tot een software update

Praat mee